1975 року
Спеціалізується на спортивних автомобілях і колекції
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
Sbarro GTR
СЛАЙД
Швидкість
Sbarro GTR
 
  Version  Sbarro GTR
Рік
Шасі
Км
Колір
Properties-
etária
Книга служби
Стан
/10
Розташування
Реєстрація
Ціна
2002
10 km
синій
2
9
FR
FR
Продається
Sbarro GTR з 2002 року. Унікальна модель. Відмінному стані, трубчаста рама, задні Peugeot V6 3.0L двигун з при 230 кінських сил. 900 кг. Поліестер кузова. OZ Superleggera диски, безкоштовна INOX система відводу продуктів згоряння.
 
На жаль, цей автомобіль буде проданий. Але якщо ви хочете Etere попереджені про продаж цього типу моделі, пріоритет 12:00, перш ніж будь-хто в Інтернеті, введіть свою адресу електронної пошти нижче.
 
Важлива інформація.
Принцип fa-automobile.com полягає в тому, щоб надати власникам або брокерам доступ до свого сайту, щоб депонувати онлайн-марочні автомобілі з фотографіями та цінами чи ні, а також текст, що визначає приблизно машину.
Ми не можемо скористатися реальною якістю автомобіля, пробігом, прихованою аварією, заставою або будь-якою іншою брехнею, прихованими дефектами чи навіть реальним існуванням автомобіля. Ці автомобілі знаходяться в усьому світі, тому ми не маємо жодного бачення та контролю над цими старими автомобілями. Як результат, fa carobile.com лише розміщує заявника та потенційного покупця у контакті з комісією, яка попередньо встановлена ​​покупцем або продавцем лише під час або після завершення операції. Після здійснення операції між покупцем і продавцем fa-automobile.com відмовляється від будь-якої відповідальності за прямі або опосередковані наслідки та проблеми, зазначені вище, оскільки оплата здійснюється безпосередньо між покупцем і продавцем. Більше того, враховуючи кількість автомобілів, фа- autoomobile.com ні в якому разі не може знати на певний момент, якщо автомобіль все ще доступний у момент відвідування сайту покупцем. Оновлення залежить тільки від вкладника, попереджаючи fa-automobile.com. Фотографії, надані продавцем, залишаються власністю нашого сайту без обмеження строків (схвалено депонентом при здачі на зберігання його автомобіля). Як тільки ви повідомили нам про продаж автомобіля електронною поштою, автомобіль був проданий "" в мінімальних відомостях (без номера шасі). Ми можемо організувати з додатковою оплатою транспорт, імпорт або експорт. fa-automobile.com дякує за ваше розуміння і бажає, щоб ви доброго візиту.
Зв'яжіться з нами по цьому автомобілю (ref :4003 )
Адреса електронної пошти: (Обов'язковий)

Ваш телефон:
Наші інші
Sbarro

Наші інші
Sbarro

Наші інші Sbarro
 
Натисніть на транспортний засіб за своїм вибором.
 
SBARRO 500K
SBARRO 540K
SBARRO GTR
 
Версія
Шасі
Рік
Км
Колір
Properties-
etária (и)
Книга
технічне обслуговування
Стан
/10
Ціна
ПОДИВИТИСЯ
Sbarro 500 K Roadster Réplica
 
1996
2527 km
чорний
3
Так
10
за запитом
Sbarro 540K Nurburg Réplica
 
1985
4400 km
синій
 
Так
10
за запитом